Industrie

Om tegemoet te komen aan de behoeften van de consument die op zoek is naar “gebruiksklare” oplossingen, heeft de Groep Blanchon al 25 jaar een eigen afdeling die gespecialiseerd is in afwerkingen die in de fabriek worden aangebracht.

Onze waarden

La Fiabilité pour priorité Betrouwbaarheid als prioriteit
L’innovation comme moteur Innovatie als drijvende kracht
Au service de l’esthétique In dienst van de esthetiek
Une Attention durable Blijvende aandacht

Onze beproefde afwerkingen

Om performante technologieën aan te bieden die volledig aangepast zijn aan de specificaties van de klant, onderwerpt Blanchon al haar innovaties en formuleringen aan reglementaire laboratoriumtesten. Veeleisende processen, gegarandeerde prestaties, de Blanchon handtekening.

De evaluatie van de afgewerkte producten wordt altijd uitgevoerd met monsters die op de machines van het industriële laboratorium worden aangebracht en die overeenstemmen met die van de industriële lijnen.

Blanchon is expert in afwerkingsproducten voor bescherming, verfraaiing en onderhoud op het gebied van bouw en interieur. Als specialist in houtafwerking biedt Blanchon oplossingen die voorzien in alle behoeften van professionals: lazuren met hoge bescherming, parketlakken, oliën, vernissen, verven en verzadigers. Het Franse bedrijf produceert volledig lokaal en volgens strenge kwaliteitsnormen. Dankzij zijn aanwezigheid in 55 landen verspreid over vijf continenten is Blanchon een belangrijke speler op de wereldmarkt.

Blanchon staat professionals bij met begeleiding, advies en informatie over zijn producten en wordt geroemd om zijn technische prestaties en esthetische resultaten. Blanchon combineert technische innovatie met betrokkenheid bij het milieu. Sinds 2004 heeft de lancering van de Quality Environment® Line professionals in staat gesteld om de uitdagingen van HQE-werkplaatsen aan te gaan. Blanchon streeft naar een milieuverantwoorde aanpak van de productie, waarbij de uitstoot van vluchtige organische stoffen (VOS) tot het strikte minimum wordt beperkt.

Hulp nodig?

Zoekt u een bepaald product?
Heeft u meer informatie nodig?
Onze experts helpen u graag verder!

 Contact Formulier