Parketlijm AB 2000

  • Spatel
    Indicatieve opbrengst : 1 kg/m² Deze opbrengst wordt u alleen ter informatie gegeven en kan variëren afhankelijk van de aard van uw ondersteuning.

Parketlijm, met spatel aan te brengen speciaal voor grote breedtes, Hybride Polymeer

Parketlijm AB 2000 is een ééncomponentlijm op basis van een hybride polymeersamenstelling. Hij is speciaal ontwikkeld voor massief parket of gelamineerd parket van grote breedtes (massief tot 200 mm breed en gelamineerd tot 400 mm breed), ruw of vernist in alle gangbare houtsoorten. AB 2000 is een hoogwaardige lijm die dankzij de hoge flexibiliteit akoestisch comfort en een betere driedimensionale weerstand biedt om de natuurlijke bewegingen van het parket te volgen. De AB 2000 parketlijm bevat geen oplosmiddel, water of isocyanaat, is klaar voor gebruik en is bijzonder krachtig. De lijm hecht uitstekend op de meeste dekvloeren zonder primer. Bovendien is hij door de zwakke geur en soepele textuur zeer comfortabel om aan te brengen.

Verpakking

  • 2 x 6kg

Voordelen

Op basis van hybride polymeer Bijzonder krachtig Flexibel en elastisch Uitstekende groefvastheid voor maximale hechting Excellente toepasbaarheid Voor ruwe en verniste parketvloeren in alle houtsoorten Geschikt voor vloerverwarming In de meeste gevallen zonder primer Oplosmiddelvrij Zonder water Zonder isocyanaat Optimale verpakking (gemakkelijk hanteerbaar, recycleerbaar karton en optimale palletverpakking) Geurarm Aanbevolen voor onregelmatige vloeren (limiet van 5 mm onder regel van 2 meter)
Regelgevende informatie

Hulp nodig?

Zoekt u een bepaald product?
Heeft u meer informatie nodig?
Onze experts helpen u graag verder!

 Contact Formulier