Professionals

Als expert in houtafwerking biedt Blanchon oplossingen die aangepast zijn aan alle bouwplaatsen, of u nu een professionele of een deskundige doe-het-zelver bent. Onze aanpak maakt deel uit van een constante zoektocht naar prestaties en innovatie op het gebied van producten, toepassing en duurzaamheid om u de tevredenheid van een succesvolle bouwplaats te garanderen. Omdat wij om uw gezondheid geven, combineren onze producten technische expertise met betrokkenheid bij het milieu. 

Blanchon

Technische gegevensbladen

Voer de eerste letters van het technische gegevensblad in.

Ontdek de + Solid'Oil™: bedekking met Intensiv®.

Florent, een Blanchon expert, legt alle stappen uit om te profiteren van de kleurdiepte van een olie en het onderhoudsgemak van een verglaasde vloer.

Tijdsbesparing: aanbrengen van 3 lagen voor een afgewerkt getint en verlucht parket.

Nieuwe decoratiemogelijkheden dankzij de 6 afwerkingsaspecten van de vitrifier: glanzend, satijn, mat, ultramat, en vooral voor de versterking van de lichte tinten, het onzichtbare effect en het natuurlijke effect.

Bekijk het product

Blanchon is expert in afwerkingsproducten voor bescherming, verfraaiing en onderhoud op het gebied van bouw en interieur. Als specialist in houtafwerking biedt Blanchon oplossingen die voorzien in alle behoeften van professionals: lazuren met hoge bescherming, parketlakken, oliën, vernissen, verven en verzadigers. Het Franse bedrijf produceert volledig lokaal en volgens strenge kwaliteitsnormen. Dankzij zijn aanwezigheid in 55 landen verspreid over vijf continenten is Blanchon een belangrijke speler op de wereldmarkt.

Blanchon staat professionals bij met begeleiding, advies en informatie over zijn producten en wordt geroemd om zijn technische prestaties en esthetische resultaten. Blanchon combineert technische innovatie met betrokkenheid bij het milieu. Sinds 2004 heeft de lancering van de Quality Environment® Line professionals in staat gesteld om de uitdagingen van HQE-werkplaatsen aan te gaan. Blanchon streeft naar een milieuverantwoorde aanpak van de productie, waarbij de uitstoot van vluchtige organische stoffen (VOS) tot het strikte minimum wordt beperkt.

Hulp nodig?

Zoekt u een bepaald product?
Heeft u meer informatie nodig?
Onze experts helpen u graag verder!

 Contact Formulier