Onderhoudsolie

 • Monoborstel
  Kwast
  Roller
  Spalter
  Zachte doek
  Indicatieve opbrengst : 35 m²/l/laag Deze opbrengst wordt u alleen ter informatie gegeven en kan variëren afhankelijk van de aard van uw ondersteuning.

Speciale impregnering voor het onderhoud van alle parket en vloeren geïmpregneerd met Blanchon Hardwaxolie, Easy Oil ™, Parketolie, Solid'Oil ™ Blanchon en parketvloeren die in de fabriek geolied zijn.

De Onderhoudsolie maakt het mogelijk om gemakkelijk en snel alle geoliede parketvloeren (traditionele oliën) te herstellen. Dit zorgt zonder de noodzaak van boenen voor een natuurlijk en uniform mat uitzicht. De olie heeft een aangename en discrete wasgeur en kan gemakkelijk op alle houtsoorten worden aangebracht die vooraf ter plaatse of industrieel zijn geolied. Speciaal voor locaties met intensief verkeer. Gevaarlijk. Neem bij gebruik de voorzorgsmaatregelen in acht.

Tint

 • Natuurlijk
 • Wit

Verpakking

 • 1L
 • 2,5L

Voordelen

Speciaal ontwikkeld voor het onderhoud van alle traditionele oliën van Blanchon Sterke voedende en herstellende werking Dringt diep in de vloeren door Natuurlijk mat uitzicht Bevat oliën en wassen Stofafstotend
Regelgevende informatie

Hulp nodig?

Zoekt u een bepaald product?
Heeft u meer informatie nodig?
Onze experts helpen u graag verder!

 Contact Formulier

Aanvullende producten
  >
 1. >
 2. >
 3. >