Renovatiepasta

  • Spatel

De Renovatiepasta vult, reconstrueert en coat alle soorten dragers die gebruikt worden voor renovatie - hout, metaal, gips, beton, cement.

De renovatiepasta is een poedervormige mastiek die met water gemengd kan worden voor reparaties van alle maten, zonder krimp of scheuren. De unieke formule met een hars van zeer hoge hardheid en sterke cohesie hecht perfect op hout, metaal, beton, gips en cement. Zeer eenvoudig te doseren, na het mengen kan de Renovatiepasta binnen 20 tot 40 minuten bewerkt worden, wat het aanbrengen comfortabeler maakt. De Renovatiepasta is zeer gemakkelijk en moeiteloos met de hand te schuren. Hij droogt snel en kan met elk type verf bedekt worden. Gebruik: variabele dosering afhankelijk van de grootte die gevuld moet worden. Vullen: meng 1 dosis water voor 2 doseringen poeder. Coating: meng 1 dosis water voor 1 dosering poeder.

Verpakking

  • 1kG

Voordelen

ZUINIG IN GEBRUIK, GEMAKKELIJK TE DOSEREN, GEURLOOS - Geurloos - Hoge hardheid Multifunctioneel - Uitstekende hechting op hout, metaal, gips, beton, cement - Gebruiksduur na mengen: 20 tot 40 min. - Gemakkelijke en variabele dosering afhankelijk van de te vullen grootte - Zeer gemakkelijk te bewerken en te schuren Droging ontkorrelen / overschilderbaar: 40 tot 90 min. afhankelijk van de diepte van de reparatie - Overschilderbaar met elke verf - Oplosmiddelvrij - Scheurt niet - Krimpt niet Binnen / Buiten (indien overdekt)
Regelgevende informatie

Hulp nodig?

Zoekt u een bepaald product?
Heeft u meer informatie nodig?
Onze experts helpen u graag verder!

 Contact Formulier