Renovatievernis

 • Technologie Blanchon
  Phase Aqueuse
 • Kwast
  Roller
  Spalter
  Indicatieve opbrengst : 12 m²/l/laag Deze opbrengst wordt u alleen ter informatie gegeven en kan variëren afhankelijk van de aard van uw ondersteuning.

De eerste lak zonder schuren en voor meerdere oppervlakken. Directe hechting zonder schuren op parket, laminaat- en pvc-vloeren.

Met de Renovatievernis is het mogelijk verniste en geoliede parketvloeren duurzaam te renoveren evenals versleten en verontreinigde laminaat en pvc-vloeren, zonder ze te af te schuren of de bekleding te vervangen. De unieke formule met zijn hoge bevochtigingskracht en toevoeging van een verharder garanderen een uitstekende hechting zonder onderlaag en eveneens een hoge weerstand tegen intensief verkeer en chemische aantasting. De Renovatievernis verbergt de krassen* op het oppervlak en doet na één enkele laag vloeren weer opleven. Door de eenvoudige, snelle en zuinige toepassing kan de ruimte snel weer in gebruik worden genomen. Het is eenvoudig te onderhouden door gewoon regelmatig stof af te nemen en nat te vegen met Cleaner Lisabril® of Lagoon®. *Oppervlakteslijtage: passages, microkrassen, oppervlakkige krassen, verontreinigd uitzicht. Gevaarlijk. Neem bij gebruik de voorzorgsmaatregelen in acht.

Aspect

 • Mat
 • Satijn

Verpakking

 • 2,5L + 0,25L
 • 10L

Voordelen

Verbergt oppervlakkige krassen, microkrassen, doet bezoedelde vloeren opleven MEERDERE OPPERVLAKKEN: alle soorten parket, laminaat en pvc-vloeren vloeren (vinyl, LVT) Directe hechting zonder schuren*, zonder onderlaag * de voorbereiding is afhankelijk van de aard van de te renoveren vloer (zie TF) Hoge chemische weerstand en slijtvastheid Eenlaags Zeer hoge vulling Werken voltooid in halve dag
Regelgevende informatie

Hulp nodig?

Zoekt u een bepaald product?
Heeft u meer informatie nodig?
Onze experts helpen u graag verder!

 Contact Formulier

Aanvullende producten
  >
 1. >
 2. >