Cleaner Lisabril®

  • Microvezelborstel
    Indicatieve opbrengst : 500 m²/l Deze opbrengst wordt u alleen ter informatie gegeven en kan variëren afhankelijk van de aard van uw ondersteuning.

Ontvet, reinigt en doet gelakte parket-, laminaat- en kunststofvloeren herleven, houdt de werking van metalliseermiddelen in stand.

Cleaner Lisabril® zorgt voor de reiniging van gelakte parketvloeren met een glanzende, satijnachtige, matte, ultramatte , ruwe of onzichtbare uitstraling. Het is een onmisbare aanvulling op metalliseermiddelen, het reinigt en herleeft zonder de grondlaag van het parketvernis te wijzigen. Het is ook zeer goed geschikt voor het reinigen van kunststofvloeren, laminaat- of melaminevloeren, parket- en sportvloeren, geverniste kurk, tegels, marmer en moderne harde vloeren. Gevaarlijk. Neem bij gebruik de voorzorgsmaatregelen in acht.

Verpakking

  • 1L
  • 5L

Voordelen

Behoudt het originele uiterlijk van vloeren (mat of satijn) Ideale onderhoud voor gymzalen en sporthallen Glans voor alle vloeren Siliconenvrij Antislip Aangename geur Neutrale reiniger voor parketvernis, laminaat- en kunststofvloeren Geen spoeling nodig
Regelgevende informatie

Hulp nodig?

Zoekt u een bepaald product?
Heeft u meer informatie nodig?
Onze experts helpen u graag verder!

 Contact Formulier

Aanvullende producten
    >
  1. >
  2. >